IMG-4293.jpg

Teorihold/Forløbet

Grundet situationen med prøver og risikoen for en stor ophobning af elever fra tidligere, så starter vi ikke hold før vi har afviklet de fleste tidligere elever. Dette for at undgå forløb på +1 år, ligesom det ses hos andre køreskoler.
Vi arbejder for at alle elever kommer hurtigt igennem og ikke ender med lange forløb!

Det sker tit at vi modtager henvendelser fra elever, der vil afslutte deres kørekort hos os. De har været igennem langvarige forløb ved andre skoler, på over 1 år hvor vi normalt ligger fra 2.5 - 4 måneder. Det har som regel også kostet eleverne mange penge for at holde sig klar. Hvis vores elever har forløb på mere end 4 måneder er det enten af eget valg eller udfordringer med at blive godkendt af Borgerservice.

Læs mere om selve undervisningen her på siden.

Holdstart:

Vi er vellidte, så vi har kun 1 plads tilbage på holdet 29. maj


Du må gerne kontakte os for at blive skrevet op på næste hold :)

Teoriundervisning

Teoriundervisningen foregår enten hjemme hos mig eller i hyggelige mødelokaler på Islands Brygge. Uanset hvor vi er, så kan du forvente trygge rammer. I henhold til lovpakken består teoriundervisningen af 29 lektioners teori, hvor vi gennemgår alt hvad du har behov for at vide.

Al undervisning foregår udenfor normal skole- og arbejdstid fra ca. kl. 18-22 afhængig af, hvad der bliver aftalt med holdet. Men det kan være nogle lange aftener, så forvent at skulle prioritere dem til teori.

For at få lov til at gå til køreprøven, skal du have bestået teoriprøven.

Bryggens Trafik teori
 
Driving
IMG_0548_edited.jpg

Køretimer

Lovpakken inkluderer

 • 4 lektioner på en lukket bane

 • 16 lektioner på almindelige vej med kørelærer

 • 4 lektioner på et køreteknisk anlæg
   

Din køreundervisning vil naturligvis være sammenhængende, og følge en aftalt plan. Langt de fleste elever har brug for flere køretimer end dem, som er inkluderet i lovpakken.

 

Inden opstart skal du sørge for dette:

 • Lægeerklæring i forseglet kuvert SKAL medbringes før vi kan aflevere jeres ansøgninger til godkendelse. Husk godkendt pasfoto til lægen eller til din køreskole. Det er Borgerservice i sidste ende som skal modtage fotoet, men nogle læger er ikke opmærksom på denne ændrede regel. Elektroniske læge erklæringer er stadig en prøve ordning som kun Borgerservice i Kbh. kan håndtere. Så fysisk læge erklæring skal udleveres af din læge.
   

 • At få en lægeerklæring med fra start er rigtig vigtigt, i det tilfælde af at man har haft noget sygdom som kan forsinke godkendelsen med flere måneder, f.eks. ADHD, Epilepsi, Sukkersyge eller medicin man er ordineret.
   

 • 17-årige SKAL udfylde en samtykke-erklæring for at kunne blive godkendt af Borgerservice. Tryk HER for at hente dokumentet til underskrift.​

 • Har man kørekort fra knallert eller traktor SKAL dette påføres ansøgningen for kørekort og dette afleveres til køreprøven​

 • Sørg for at der er plads i din kalender under lovpakken, for der vil skulle trænes og køres en del hver uge.
  Vi ønsker forløbet prioriteres så alt bestås første gang uden forsinkelser.​ Det er din egen opgave at sørge for at bestille tid til køretimer og få trænet. Vi kørelærere skal ikke tigge om at få jer til at træne op til prøver, det er op til eleven selv!

 • Du får udleveret en kopi af din lektionsplan som kan hænge på køleskabet så man kan følge med i hvor langt man er, hvilke lektioner det er og hvor mange gange man skal køre i den kommende uge.​

 • Vær proaktiv i dit forløb! Vent ikke med at booke køretimer, for så at mangle timerne til teori eller ikke kunne få den tid der passer en. Du er ikke den eneste elev vi har, og vi sidder ikke og venter på i booker jeres timer, det er jeres eget ansvar!​

 • Har man noget relevant førstehjælpskursus kan dette bevis medbringes, såfremt det er gyldigt til kørekort.
  Har man anden baggrund indenfor førstehjælp såsom sygeplejerske, skal disse punkter være gennemført:
  - 4 timer færdselsrelateret førstehjælp
  - 4 timer førstehjælp ved hjertestop

 
Manøvrebane