IMG-4293.jpg

Prøvesituationen 2022

Grundet situationen med prøver og risikoen for en ophobning af elever fra tidligere, så presser vi jer elever til at få afviklet hele forløbet hurtigst muligt. Er du ikke proaktiv vil du opleve at vi hjælper dig videre! Dette for at undgå forløb på +1 år, ligesom det ses hos andre køreskoler.

Det sker tit at vi modtager henvendelser fra elever, der vil afslutte deres kørekort hos os. De har været igennem langvarige forløb ved andre skoler, på over 1 år hvor vi normalt ligger fra 2 - 5 måneder. Det har som regel også kostet eleverne mange penge for at holde sig klar. Hvis vores elever har forløb på mere end 4 måneder er det enten af eget valg eller udfordringer med at blive godkendt af Borgerservice.

Læs mere om selve undervisningen her på siden.

Holdstart:

1. uge i januar er næste holdstart!

Teoriundervisning

Få minutter fra Metroen og Bus 68/77/33!
Teoriundervisningen foregår i vores fine lokaler på Islands Brygge. Du kan forvente trygge, rene og hyggelige rammer.
I henhold til lovpakken består teoriundervisningen af 29 lektioners teori, hvor vi gennemgår alt hvad du har behov for at vide. Og vi har tiden til at gennemgå spørgsmål :)

Al undervisning foregår udenfor normal skole- og arbejdstid fra ca. kl. 18-22 afhængig af, hvad der bliver aftalt med holdet. Men det kan være nogle lange aftener, så forvent at skulle prioritere dem til teori.

20220406_203846.jpg
 
Driving
IMG-20211213-WA0001_edited.jpg

Køretimer

Lovpakken inkluderer

 • 4 lektioner på en lukket bane

 • 16 lektioner på almindelige vej med kørelærer

 • 4 lektioner på et køreteknisk anlæg
   

Din køreundervisning vil naturligvis være sammenhængende, og følge en aftalt plan. Langt de fleste elever har brug for flere køretimer end dem, som er inkluderet i lovpakken.

 

Inden opstart skal du sørge for dette:

 • LÆGEERKLÆRING i forseglet kuvert medbringes så vi kan aflevere jeres ansøgninger til godkendelse. Elektroniske læge erklæringer er en prøveordning som kun Borgerservice i Kbh. kan håndtere. Fysisk læge erklæring skal derfor udleveres.

 • At få en lægeerklæring med fra start er rigtig vigtigt, i det tilfælde af at man har haft noget sygdom som kan forsinke godkendelsen med flere måneder, f.eks. ADHD, Epilepsi, Sukkersyge eller medicin man er ordineret.

 • PASFOTO Husk godkendt pasfoto til lægen eller til din køreskole. Det er Borgerservice i sidste ende som skal modtage fotoet, men nogle læger er ikke opmærksom på denne ændrede regel.
  Gå ned til Njal Foto på Njalsgade 22 og sig du kommer fra os, så kan du få et pasfoto for 100 kr!

 • 17-årige SKAL udfylde en samtykke-erklæring for at kunne blive godkendt. Tryk HER for at hente dokumentet til underskrift.​

 • Har man kørekort fra knallert eller traktor SKAL dette påføres ansøgningen for kørekort og dette afleveres til køreprøven​

 • Sørg for at der er plads i din kalender i forløbet, for der vil skulle trænes teori 1 gange ugentligt og køres 1-2 gange hver uge.
  Vi ønsker forløbet prioriteres så alt bestås første gang uden forsinkelser.​ Det er din opgave at bestille tid til køretimer og få trænet.

 • Du får udleveret en kopi af din lektionsplan som kan hænge på køleskabet og kan følge med i hvor langt man er, hvilke lektioner der er de næste og hvor mange gange man skal køre i den kommende uge.​

 • Vær proaktiv i dit forløb! Vent ikke med at booke køretimer, for så at mangle timerne til teori eller ikke kunne få den tid der passer en. Du er ikke den eneste elev vi har, og vores kalender kan hurtigt blive fyldt så der ikke er en tid der passer dig!​

 • Har man noget relevant førstehjælpskursus kan dette bevis medbringes, såfremt det er gyldigt til kørekort.
  Har man anden baggrund indenfor førstehjælp såsom sygeplejerske, skal disse punkter være gennemført:
  - 4 timer færdselsrelateret førstehjælp
  - 4 timer førstehjælp ved hjertestop

 
Manøvrebane