top of page
IMG-4293.jpg

Kørekortforløbet/nyheder:

Marts 2024: Vi starter et motorcykel hold op Torsdag 11. april, teori vil være torsdag aften og søndag formiddag, 3 uger i alt. Det vil tage ca en måned og kræver fleksibilitet af jer.

Flere info kommer ved tilmelding.

Vi er en af de bedste køreskoler i KBH, hvilket (desværre) også afspejles i vores fyldte hold!

 

Vi tilbyder nu vores elever adgang til vores lektiecafe, så de kan træne prøver og teori i dagtimerne.

Se vores positive anmeldelser, se fotos af glade elever, afslutningsmiddagene og så de korte forløb på 2-4 mdr! Hvor mange andre kan præstere det? Vi er dedikerede og kæmper for at få jer hurtigt og sikkert igennem!
Men det kan vi ikke uden at du også selv gør en indsats for det :)
Hvis du ikke prioriterer forløbet, vil du opleve forlængede forløb, prøver der ikke bestås og en større økonomisk udgift end først
forventet.

Bil Holdstart, aften (18-21) 

Mandag 26. august Fyldt

Tirsdag 17. september: 10 pladser

Tryk her for tilmelding!

MC Holdstart, aften (18-21) 

Torsdag 8. august 8 pladser 
Tryk her for tilmelding!

Hos os går det stærkt!
2 mdr, så er du færdig med lovpakken,
skal til teoriprøve og 1 måned senere har du dit kørekort!

Gennemsnittet ligger på 2-4 mdr!
I 2023 var Tobias hurtigste elev med
mindre end 2 måneder fra start til slut!

Hvorfor vælge lynhold når det kan gøres på 2 mdr? :)

IMG_20230928_121528_104.jpg

Teoriundervisning

Få minutter fra Metroen og Bus 68/77/33!
Teoriundervisningen foregår i vores fine lokaler på Islands Brygge. Du kan forvente trygge, rene og hyggelige rammer.
I henhold til lovpakken består teoriundervisningen af 29 lektioners teori, hvor vi gennemgår alt hvad du har behov for at vide. Og vi har tiden til at gennemgå spørgsmål :)

Al teori undervisning foregår enten uden for normal skole- og arbejdstid fra ca. kl. 18-21, eller eventuelle specielle hold som kan foregå om dagen.

20230704_221902.jpg
Teoriundervisningen
Driving
IMG_02681.jpg

Køretimer

Lovpakken inkluderer

 • 4 lektioner på en lukket bane

 • 16 lektioner på almindelige vej med kørelærer

 • 4 lektioner på et køreteknisk anlæg
   

Din køreundervisning vil ligge primært om dagen, være sammenhængende og følge en aftalt plan. Langt de fleste elever har brug for flere køretimer end dem, som er inkluderet i lovpakken.

koretimerne

Du skal møde på den dato og tid du har tilmeldt dig til.
Og inden opstart skal du sørge for dette:

 • LÆGEERKLÆRING medbringes i forseglet kuvert. Vi afleverer jeres ansøgning på Tårnby Borgerservice som vi har et godt samarbejde med.

 • Elektronisk lægerklæring: Fremhæv for din læge at de skal benytte den lægeerklæring du har udfyldt online via vores link, for ellers starter de på en ny som ikke går til Tårnby, men Københavns kommune. Elektronisk lægeerklæring er muligt via dette link: https://selvbetjening.egki.dk/185/LA900_000

 • At få en lægeerklæring med fra start er rigtig vigtigt, i det tilfælde af at man har haft noget sygdom, som kan forsinke godkendelsen med flere måneder, f.eks. ADHD, Epilepsi, sukkersyge eller medicin, man er ordineret.

 • FØRSTEHJÆLPSKURSUS: I forbindelse med din uddannelse vil du få et kursus hos os. Det koster 599,-  og vil blive faktureret i forbindelse med lovpakken. Har man noget relevant førstehjælpskursus kan dette bevis medbringes, såfremt det indeholder de to punkter:

       - 4 timer færdselsrelateret førstehjælp

       - 4 timer førstehjælp ved hjertestop

 • PASFOTO Husk godkendt pasfoto til lægen eller til din køreskole. Det er Borgerservice i sidste ende, som skal modtage fotoet, men nogle læger er ikke opmærksomme på denne ændrede regel.
  Gå ned til Njal Foto på Njalsgade 22 og sig at du kommer fra os, så kan du få et pasfoto for 100 kr!

 • 17-ÅRIGE SKAL udfylde en samtykkeerklæring for at kunne blive godkendt. Tryk HER for at hente dokumentet til underskrift eller, gør det online på www.koreprovebooking.dk hvor du kan oprette dig som en elev og udfylde erklæringen digitalt.​

 • KNALLERTKØREKORT/TRAKTOR Har man kørekort fra knallert eller traktor SKAL dette påføres ansøgningen for kørekort og dette afleveres til køreprøven​

 • Sørg for at der er plads i din kalender i forløbet, for der vil skulle trænes teori 1 gang ugentligt og køres 1-2 gange hver uge.
  Vi ønsker at forløbet prioriteres så alt bestås første gang uden forsinkelser.​ Det er din opgave at bestille tid til køretimer og få trænet.

 • Du får udleveret et afkrydsningskema med al teori og kørsel, som kan hænge på køleskabet så man kan følge med i hvor langt man er, hvilke lektioner der er de næste og hvor mange gange man skal køre i den kommende uge.​

 • Vær proaktiv i dit forløb! Vent ikke med at booke køretimer for så at mangle timerne til teori eller ikke kunne få den tid, der passer en. Du er ikke den eneste elev, vi har, og vores kalender kan hurtigt blive fyldt, så der ikke er en tid, der passer dig!​​

Inden Opstart
Manøvrebane
 • Hvornår skal jeg møde første gang?
  Du har tilmeldt dig til et hold via hjemmesiden, det vil være en bestemt dato og tid som står på hjemmesiden. Det er så den første teoridag og vil også være de samme dage i hver uge de gange du skal være med til teori. Bil: 8 x teori på 7 uger, eksempelvis 8 mandage i træk. Motorcykel: 2 x teori hver uge. Feks. torsdag+søndag i 3 uger totalt.
 • Hvad sker der første teoriaften og hvornår skal man betale?
  Første teoriaften er en introaften, hvor vi snakker det hele igennem og vi tager de første lektioner. Det er frivilligt og man binder sig ikke for noget ved at dukke op den ene aften. Men så snart man har været til første teoriaften og ønsker at fortsætte skal man indbetale det første afdrag eller hele beløbet. Det betyder at indskuddet/1. afdrag ikke tilbagebetales, da bestilte kurser ikke kan aflyses og vi har udgifter i den forbindelse. 2. afdrag for lovpakken sker henimod slutningen af forløbet, da man på det tidspunkt har fået det meste, der er indeholdt i lovpakken. Har man betalt for hele lovpakken får man refunderet for det man har gennemført.
 • Hvordan kan jeg forberede mig til et kørekortforløb?
  En god idé er at snakke med andre om det at køre bil, når man er ude med nogen som passager. Hold øje med deres køremåde, snak med dem om skilte, forudse hvordan trafikken forløber, væn dig til at analysere trafikbilledet, væn dig til at kigge efter skilte, kigge efter lyssignaler som har betydning for ens videre færdsel. Generelt skal man være god til at analysere og læse trafikken, så hvis man ikke er vant til at cykle, færdes i trafikken, sidde på bagsædet mv., så har man det måske lidt sværere end andre :) Væn dig til at stole på dine medmennesker; tro ikke, de går ud foran dig fordi de går tæt på kantstenen. Ens nerver spiller rigtig meget ind på ens kørestil og hvis man overanalyserer trafiksituationen eller tror at alle går ud foran en, vil ens kørsel være nervøs og forsigtig.
 • Hvor lang tid tager det?
  Det er forskelligt hvor lang tid det tager. Det er i høj grad op til dig selv og din egen indsats. Vi anbefaler, at du prioriterer kørekortet. Det betyder, at du sætter den nødvendige tid af til at lære teorien og møder op forberedt til al undervisning. Så snart teoriundervisningen er overstået, så er det muligt at gå til teoriprøve. Hvis du består teoriprøven, kan du gå til køreprøve, så snart du er klar og der er en ledig tid. Men husk, nogle har brug for flere ekstra lektioner eller skal først godkendes af Færdselsstyrelsen for at kunne komme til prøve. Bil: Normalt 3-4 mdr totalt. Afhængig af evner og godkendelser. Motorcykel: Normalt 1 måned, afhængig af evner og godkendelser.
 • Hvad skal jeg huske til min teoriprøve eller køreprøve?
  Du skal huske din ansøgning om kørekort som skal være udfyldt på forsiden og side 2 med underskrifter for teori og praktisk kørsel. Du skal huske din lektionsplan udfyldt indtil sidste teori. Og du skal kunne identificere dig med et pas eller andet gyldigt bevis. Du bliver afvist, hvis en af disse ting er glemt og det koster et nyt gebyr!
 • Hvordan foregår teoriprøven?
  Færdselsstyrelsen har indført digitale teoriprøver på Amager Strandvej 390-402. Man skal logge ind med Mitid og så lave en digital teoriprøve på en touchskærm. Se link for nærmere info: https://fstyr.dk/erhverv/koereskoler-og-koerelaerere/digitale-teoriproever
 • Hvor hurtigt kan jeg komme til køreprøve?
  Det er vigtigt, at du rent faktisk er klar, når du skal op til køreprøven. Ofte er der både tid og penge at spare ved at tage et par ekstra køretimer, så du er helt sikker på, at du kan det, som der forventes. Inde på fanen "priser", kan du se en oversigt over, hvad lovpakken koster samt hvad du kan forvente af udgifter derudover. ​
 • Er det svært at få prøver?
  I øjeblikket har Færdselsstyrelsen store vanskeligheder med at opfylde efterspørgslen på ledige prøver. Det er særlig mærkbart på Sjælland til stor frustration for både elever og kørelærere. Der bliver brugt en del energi på at skaffe prøver, og nogle skoler sender endda deres elever til Jylland eller Bornholm for at kunne overholde en rimelig deadline. Vi gør vores ypperste for at finde både teoriprøver og køreprøver til vores elever i København. Da dette er ret tidskrævende, forbeholder vi os retten til at rykke en planlagt prøve, hvis vi vurderer, at eleven ikke er klar til en teori- eller køreprøve.
 • Har I automatgear?
  Vi har adgang til en VW Polo med automatgear, som vi kan uddanne elever i. Vær opmærksom på, at hvis man går til køreprøve i automatgear, tillader ens kørekort kun kørsel i automatgearkøretøjer, her i DK!
 • Hvordan vælger man den rette køreskole?
  Til valg af køreskole har FDM lavet en artikel, som hjælper en på rette vej.😊 Tryk her for at hente en afkrydsningsliste ned som du kan printe ud og bruge. Eller besøg dem her: https://fdm.dk/alt-om-biler/love-regler/koerekort/dit-foerste-koerekort. Kig på Trustpilot og Google Maps; typisk er Trustpilot ikke så sikker som Google Maps, da de kan betales for at fjerne dårlige anmeldelser. Spørg i dit netværk, hvem de kan anbefale som køreskole.
 • Tilbyder I lynhold?
  Ja, vi kan godt lave et hold med lynelever. Men du skal gøre op med dig selv om: Vil du betale de flere tusinde kroner ekstra? Vil du risikere at vente flere uger på en prøve? Vil du rejse Danmark rundt for en teoriprøve/køreprøve? Vores erfaring er, at køreskolerne tilbyder lynhold, men hele forløbet ender alligevel ud med at ligge på minimum 2-3 mdr, grundet manglen på prøver. Og så er vi alligevel der, hvor det ligner et normalt forløb. Så nej, vi tror ikke på idéen om et lynhold uden vanskeligheder og derfor tilbyder vi det ikke, da det hurtigt kan ende med frustrationer for eleven eller lærerne.
 • Hvad skal jeg huske af papirer?
  Til 1. første teoriaften skal helst du have pasfoto med og en læge erklæring i kuvert, hvis du ikke har udfyldt den online. Link for online lægeerklæring udstedt til Tårnby kommune https://selvbetjening.egki.dk/185/LA900_000 Manøvrebane/Glatbane skal du have lektionsplan og ansøgning med til. Teori og køreprøve skal du have PAS/ID, lektionsplan og ansøgning med. Husk alle underskrifter! Førstehjælpskursus: Duk op i praktisk omklædning.
FAQs
bottom of page