top of page
IMG-4293.jpg

Kørekortforløbet/nyheder:

Vi er en af de bedste køreskoler i KBH, hvilket (desværre) også afspejles i vores fyldte hold!
Se vores positive anmeldelser, se fotos af glade elever, afslutningsmiddagene og så de korte forløb på 2-4 mdr! Hvor mange andre kan præstere det? Vi er dedikerede og kæmper for at få jer hurtigt og sikkert igennem!
Men det kan vi ikke uden at du også selv gør en indsats for det :)
Hvis du ikke prioriterer forløbet, vil du opleve forlængede forløb, prøver der ikke bestås og en større økonomisk udgift end først forventet. Og derfor beder vi jer om at gøre jeres bedste - så vil vi også gøre vores bedste for jer :)

Det sker tit at vi modtager henvendelser fra elever, der vil afslutte deres kørekort hos os. De har været igennem langvarige forløb ved andre skoler på over 1 år, hvor vi normalt ligger fra 2 - 5 måneder. Det har som regel også kostet eleverne mange penge for at holde sig klar. Hvis vores elever har forløb på mere end 4 måneder, er det enten af eget valg eller udfordringer med at blive godkendt af Borgerservice.

Holdstart, dag (8-11) 

Holdstart, aften (18-21) 

Hos os går det stærkt!
2 mdr, så er du færdig med lovpakken,
skal til teoriprøve og 1 måned senere har du dit kørekort!
Gennemsnittet ligger på 2-4 mdr!

I 2022 var Theis hurtigste elev med 2
måneder fra start til slut!

Teoriundervisning

Få minutter fra Metroen og Bus 68/77/33!
Teoriundervisningen foregår i vores fine lokaler på Islands Brygge. Du kan forvente trygge, rene og hyggelige rammer.
I henhold til lovpakken består teoriundervisningen af 29 lektioners teori, hvor vi gennemgår alt hvad du har behov for at vide. Og vi har tiden til at gennemgå spørgsmål :)

Al undervisning foregår enten uden for normal skole- og arbejdstid fra ca. kl. 18-21, eller eventuelle specielle hold oprettet som kan foregå om dagen.

20230704_221902.jpg
Teoriundervisningen
Driving
IMG_02681.jpg

Køretimer

Lovpakken inkluderer

 • 4 lektioner på en lukket bane

 • 16 lektioner på almindelige vej med kørelærer

 • 4 lektioner på et køreteknisk anlæg
   

Din køreundervisning vil naturligvis være sammenhængende, og følge en aftalt plan. Langt de fleste elever har brug for flere køretimer end dem, som er inkluderet i lovpakken.

koretimerne

Du skal møde kl. 18 på den dato du har tilmeldt dig til.
Og inden opstart skal du sørge for dette:

 • LÆGEERKLÆRING medbringes i forseglet kuvert. Vi afleverer jeres ansøgning på Tårnby Borgerservice som vi har et godt samarbejde med.

 • Elektronisk lægerklæring: Fremhæv for din læge at du benytter dig af Tårnby kommune og derfor ikke kan bruge en online erklæring udstedt til Københavns kommune. Elektronisk lægeerklæring er muligt via nedenstående link:

       https://selvbetjening.egki.dk/185/LA900_000

 • At få en lægeerklæring med fra start er rigtig vigtigt, i det tilfælde af at man har haft noget sygdom, som kan forsinke godkendelsen med flere måneder, f.eks. ADHD, Epilepsi, sukkersyge eller medicin, man er ordineret.

 • FØRSTEHJÆLPSKURSUS: I forbindelse med din uddannelse vil du få et kursus hos os, igennem en dygtig instruktør som vi samarbejder med. Det koster 599,-  og vil blive faktureret i forbindelse med lovpakken. Har man noget relevant førstehjælpskursus kan dette bevis medbringes, såfremt det indeholder de to punkter:

       - 4 timer færdselsrelateret førstehjælp

       - 4 timer førstehjælp ved hjertestop

 • PASFOTO Husk godkendt pasfoto til lægen eller til din køreskole. Det er Borgerservice i sidste ende, som skal modtage fotoet, men nogle læger er ikke opmærksomme på denne ændrede regel.
  Gå ned til Njal Foto på Njalsgade 22 og sig at du kommer fra os, så kan du få et pasfoto for 100 kr!

 • 17-ÅRIGE SKAL udfylde en samtykkeerklæring for at kunne blive godkendt. Tryk HER for at hente dokumentet til underskrift.​

 • KNALLERTKØREKORT/TRAKTOR Har man kørekort fra knallert eller traktor SKAL dette påføres ansøgningen for kørekort og dette afleveres til køreprøven​

 • Sørg for at der er plads i din kalender i forløbet, for der vil skulle trænes teori 1 gang ugentligt og køres 1-2 gange hver uge.
  Vi ønsker at forløbet prioriteres så alt bestås første gang uden forsinkelser.​ Det er din opgave at bestille tid til køretimer og få trænet.

 • Du får udleveret et afkrydsningskema med al teori og kørsel, som kan hænge på køleskabet så man kan følge med i hvor langt man er, hvilke lektioner der er de næste og hvor mange gange man skal køre i den kommende uge.​

 • Vær proaktiv i dit forløb! Vent ikke med at booke køretimer for så at mangle timerne til teori eller ikke kunne få den tid, der passer en. Du er ikke den eneste elev, vi har, og vores kalender kan hurtigt blive fyldt, så der ikke er en tid, der passer dig!​​

Inden Opstart
Manøvrebane
FAQs
bottom of page